Podijeli objavu

Neki horoskopski znakovi sposobniji su naslutiti nepovoljne događaje prije ostalih pa vjerujte njihovim upozorenjima.

Škorpion

Prati ga glas da se pred njegovim rendgenskim pogledom ništa ne može sakriti. Besprijekorno prepoznaje tuđu neiskrenost i manipulaciju te precizno naslućuje ugrožavanje svojih interesa. U stalnom kontaktu sa svojom podsviješću često povlači poteze koje drugi ne razumiju, ali se kasnije pokazuju ispravnima. Ako vas upozori na opasnost, možete mu u potpunosti vjerovati.

Ribe

Pravila po kojima žive Ribe, po kojima donose odluke i odabiru smjer u životu, razumnim su ljudima uglavnom nepoznanica. Senzibilne, maštovite i ćudljive, neprestano su u kontaktu sa svojim snovima i podsvjesnim umom. Njihova iracionalnost istovremeno je njihova slabost i najveća snaga.

Jarac

Ako se iza brda valja nešto nepovoljno, Jarac će to prepoznati prije ostalih. U početku će drugi ironizirati njegova upozorenja, no kasnije će mu morati priznati da je (nažalost) imao dobar predosjećaj, piše Tportal.hr. Budući da su u Jarčevoj prirodi pesimizam i oprez, baždaren je uglavnom na primanje signala loših vijesti, dok naznake povoljnog razvoja događaja često zanemaruje. Ako je neprecizan u predviđanju sretnih završetaka, rijetko griješi kad upozorava na nevolje i teškoće.

Rak

Ako nauče tumačiti svoje snove i tjelesne simptome nelagode, nepogrešivo će prognozirati loše događaje. Ipak, često ne slušaju svoje predosjećaje ili zaborave prenijeti poruku onima koji bi od nje imali koristi.

Podijeli objavu