Podijeli objavu

Bayern Minhen imao je vrlo turbulentan ulazak u novu sezonu Bundeslige. Nakon što je bavarski velikan zaredao s nekoliko slabijih rezultata u jednom se trunutku počelo govoriti i o smjeni Nike Kovača. Bilo je i nekih nesuglasica s predstavnicima sedme sile.

Kao i proteklih sezona Bayern ima vrlo snažnu ekipu. No, izgleda kako bi im još neko veliko ime dobro došlo kako bi dodatno osnažili svlačionicu.

Mediji bliski Juventusu spominju kako je Bayern oko bacio na Argentinca Paula Dybalu za kojeg su spremni izdvojiti i do 100 milijuna eura.

Ova priča i nije toliko nemoguća obzirom da se Stara dama proteklog ljeta bacila u trošak i svakako bi voljela malo napuniti klupsku blagajnu.

Samo ako se u obzir uzme transfer Cristiana Ronalda koji je Torineze koštao 100 milijuna eura. Kada se još ubroji njegova plaća, bonusi i premije cifra se dodatno penje u nebo.

Kao dio transfera za Dybalu spominje se i James Rodriguez koji je otvoreno poručio kako je nezadovoljan svojim statusom. Bayern nije klub koji skupo plaća svoja pojačanja, piše Fokus.ba. U prilog tome ide i činjenica da je rekordni transfer bio onaj francuskog veznjaka Corentina Tolissa, oko 42 milijuna eura.

Ipak, žele li u Münchenu povećati svoje izglede za osvajanjem Bundeslige i Lige prvaka, na Allianz Arenu bi uskoro trebalo sletjeti neko veliko ime. Paulo Dybala se čini kao odlična opcija. Ostaje da vidimo kako će se čitav priča rasplesti. Ali svakako treba obratiti pažnju na to što će se događati u nadolazećem zimskom prijelaznom roku.

Podijeli objavu