Podijeli objavu

Jamie Foxx će glumiti u reboot filmu ‘Spawn’, piše comicbook.com.

Redatelj i producent Todd McFarlane je nacrtao ovog strip-junaka 1992. godine te će pisati scenarij i režirati novi film o ovom “demonu”. Prvi film iz 1997. godine je režirao Mark Dippé, glavnu ulogu je tumačio Michael Jai White, uloga klauna pripala je Johnu Leguizamou, u filmu se još pojavljuje Frank Welker (sa svojim glasom), Martin Sheen…

“Bio sam te sreće da sam prvi upit uputio Jamieu Foxxu. Razgovarao sam s njim u svom uredu nekoliko godina prije o intersu za projekt Spawn. Kad je otišao pomislio sam, ovo je drag čovjek, bio je vrlo karizmatičan, vrlo prijazan”, rekao je Todd McFarlane.

Američki glumac, pjavač i komičar je na razgovor s redateljem doputovao iz Los Angelesa, obično producenti dolaze do filmskih zvijezda i njihovih agenata kako bi ih upitali za angažman. McFarlane je i zbog ove geste “osjećao dužnost upitati Jamiea Foxxa za ulogu”. 

“Uzbuđeni smo što će Jamie Foxx tumačiti glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji ‘Spawn’. On je odličan glumac i veliki obožavatelj Spawn Universea koji je stvorio Todd McFarlane”, rekao je Jason Blum, šef produkcijske kuće Blumhouse Productions.

Zasad se malo tog zna o datumima i drugim glumcima, produkcija bi mogla početi prije kraja ove godine.

Podijeli objavu