Podijeli objavu

RT i lokalni mediji javljaju o masovnoj pucnjavi u noćnom klubu u Thousand Oaks u Kaliforniji.

Na mjestu događaja nalazi se policija a upućena su vozila hitne pomoći i vatrogasci. CBS piše da je više osoba ozlijeđeno ,ali težina ozljeda još nije poznata.

Prema informacijama sa stranice kluba u kojemu se dogodila pucnjava, u vrijeme incidenta održavala se studentska zabava.

Evening Standard javlja da je u pucnjavi ozlijeđen policajac.

Lokalni mediji navode da je u pucnjavi ispaljeno više od 30 hitaca. Prema njihovim informacijama izlijeđeno je 20-ak osoba.

Prema posljednjim izvješćima s mjesta događaja, osoba koje su pucala je u bijegu, a vlasti pozivaju građane da izbjegavaju područje.

Pucnjava u Kaliforniji, ima ozlijeđenih 2

@livemapus@livemapus

“Multiple injuries reported” – Firefighters and first responders are arriving at the scene of a reported mass shooting in Thousand Oaks, Ventura County https://california.liveuamap.com/en/2018/8-november-multiple-injuries-reported–firefighters-and-first  pic.twitter.com/RtQaMa0k8y https://twitter.com/SkyNews/status/1060444112472682497/video/1  via @SkyNews #California

Pucnjava u Kaliforniji, ima ozlijeđenih 1

Pucnjava u Kaliforniji, ima ozlijeđenih 6

People’s Daily app@PeoplesDailyapp

Authorities say multiple people were injured at a #shooting at a bar in Thousand Oaks, Southern #California on Wednesday night. https://bit.ly/2JNlLzx 

VC Star piše da je muškarac pucao iz poluautomatske puške, a na mjesto događaja izašli su deseci policajaca.

Policijski kapetan iz Ventura Countyja kaže kako je na mjestu događaja još uvijek vrlo “živo”.

Na mjestu događaja nalazi se i nekoliko vozila hitne medicinske pomoći, a policija kaže da su žrve bježale iz bara.

Pucnjava u Kaliforniji, ima ozlijeđenih 7

Pucnjava u Kaliforniji, ima ozlijeđenih 8

Mike Harris@Mike___Harris

Scene near the #Borderline country and western bar in #ThousandOaks where a shooting incident with multiple victims is reported. Sheriff’s deputies say “active shooter” still in the area.


Iz policije kažu da je napadač muškarac u ranim dvadesetima obučen u crno, a potraga za njih traje. Blokirane su ceste na tom području.

Autor teksta:

Podijeli objavu