Podijeli objavu

Vlasnica bloga Style Memos Alexis Foreman jedna je od onih žena za kojom ćete se sigurno okrenuti na ulici. Naime, svoje odvažne, ali uvijek casual kombinacije, slaže od iznimno trendovskih, ali i klasičnih komada koje zajedno tvore upečatljive stylinge. Kako živi u Velikoj Britaniji tako su njezine kombinacije u studenom već sadržavale kape i pufaste jakne, a kad dođe zima prednost daje udobnosti. Zato vrijeme najčešće provodi u robusnim tenisicama i to onima s potpisom Acne Studiosa, koje mijenja samo za ravne gležnjače. Već sad možemo reći da su bijele gležnjače bile su jedan od najvećih trendova sezone jesen/zima 2018., a ova britanska trendseterica, uz klasične crne, nabavila je i jedan model s efektom krokodilske kože.

5 ideja za odijevanje po uzoru na jednu od naših omiljenih trendseterica (фото 1)

Tako je, primjerice, odlično iskombinirala dva vladajuća trenda u poslovnu kombinaciju – bijele čizme nosila je uz sivo karirano odijelo. Osim odijela, u tom je printu za ovu sezonu nabavila i kaput klasičnog kroja, ali i hlače. Njezine nose potpis brenda Baum und Pferdgarten – velika je ljubiteljica skandinavskih brendova, pa se tako Britanka ne odvaja i od svoje Acne Studios torbe boje karamele, javlja Buro 247.hr. Ono što su u ljetno doba bile nezaobilazne točkice to je u jesen postao karirani print. Prošle godine jedan od najtraženijih komada bio je sivi karirani sako, a ove sezone karirani print – u različitim bojama – prekriva gotovo sve komade koje možete pronaći na policama dućana.

5 ideja za odijevanje po uzoru na jednu od naših omiljenih trendseterica (фото 2)

Iako na svom blogu kaže kako joj kaputa nikad nije dosta, jedan od najupečatljivijih komada koje je nabavila za ovu zimu je predimenzionirana pufasta jakna koja nosi potpis Arketa. Te su jakne popularne tako da ćete ih moći pronaći u ponudi svih high street dućana, a mi smo odabrali onu iz Reserveda. Ostatak garderobe ove influencerice čine basic komadi – dolčevite i traperice u crnoj i bijeloj boji te crna pamučna haljina, nešto što svatko ima u ormaru. U našoj galeriji pogledajte još high street i dizajnerskih komada uz pomoć kojih možete iskopirati zimski stil ove modne influencerice koju na Instagramu prati više od 45 tisuća obožavatelja.

5 ideja za odijevanje po uzoru na jednu od naših omiljenih trendseterica (фото 3)

5 ideja za odijevanje po uzoru na jednu od naših omiljenih trendseterica (фото 4)

5 ideja za odijevanje po uzoru na jednu od naših omiljenih trendseterica (фото 5)

Podijeli objavu