Podijeli objavu

Rami Malek je sinoć na dodjeli Zlatnih globusa dobio kipić za najboljeg glumca u filmu “Bohemian Rhapsody” u kojem je utjelovio legendarnog i neprežaljenog pjevača Freddieja Mercuryja.

No, osim nagrade za najboljeg glumca, Malek je slavio i nagradu za najbolji film, a kada se popeo na pozornicu doživio je maleni blam. Naime, nakon što je glumačka zvijezda Nicole Kidman proglasila pobjednika, Malek je pomalo izgubljen u euforiji hodao pozornicom. Došao je do glumice te je htio zagrliti, a ona mu je samo okrenula leđa.

Neugodan trenutak su primijetili brojni gledatelji koji su s malih ekrana pratili dodjelu, stoga su uskoro na društvenim mrežama osvanule smiješne objave na glumčev račun.

“Rami Malek koji pokušava pričati s Nicole Kidman je kao ja kad pokušavam prići simpatiji”, napisala je jedna korisnica na Twitteru.

U komentarima su mnogi pisali kao je to zaista bilo veoma nepristojno i neprofesionalno od glumice, dok su neki stali na njezinu stranu govoreći kako ga sigurno nije ni vidjela, prenosi Tabloid.hr.

Što je zaista istina, nikada nećemo saznati, no moramo priznati da je ispalo veoma smiješno.

Podijeli objavu