Podijeli objavu

Nakon što je 30. prosinca nestao svaki trag Davoru Dragičeviću, otac ubijenog Davida Dragičevića oglasio se putem videoporuke koju je na svom Facebooku objavila Davidova majka Suzana Radanović.

“Još uvijek sam fizički zdrav, pri zdravom razumu. Nisu me uspjeli likvidirati. Mogu me fizički ubiti, ali mi nikad neće oduzeti istinu i pravdu za Davida”, poručio je Dragičević u videu.

Gepostet von Radanovic Suzana Zoran am Montag, 7. Januar 2019

Kazao je da traži da se slučaj njegovog ubijenog sina Davida prebaci u Državno tužiteljstvo. “Ako mi se nešto desi, zna se tko je kriv”, poručio je Davor Dragičević i nabrojao imena ljudi koje smatra odgovornima za smrt sina, spomenuvši pritom i ime predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, prenose Vijesti.hr. Davidov otac poručio je da nije pobjegao nego da se sklonio.

Podsjetimo, za Davorom Dragičevićem prije tjedan dana banjalučka policija raspisala je tjeralicu zbog, kako su obavijestili javnost, sumnje na počinjenje prekršajnih i kaznenih djela nakon velikog prosvjeda Pravda za Davida koji se u Banjoj Luci održao u nedjelju, 30. prosinca.

 

Podijeli objavu