Podijeli objavu

Pekar Kemal T. u subotu je iz vatrenog oružja ubio susjeda i autolimara zvanog Braconakon što ga je zatekao sa svojom suprugom Amelom M. u kući u naselju Otes na Ilidži.

Susjedi su oko 17 sati čuli najmanje 15 hitaca, ali su isprva pomislili kako je riječ o petardama, što nije neobično za ovo doba godine, kad se proslavljaju brojni praznici. No, tada je Kemal T., zapravo, presudio Braci, koji je bio u ljubavnoj vezi s Amelom M., što su vješto krili sve do kobnog susreta.

Kemal T., shvativši što je učinio, skovao je pakleni plan te je supruzi rekao da sve insceniraju kao da je riječ o samoubojstvu.

„Iskusnim inspektorima, naravno, bilo je čudno zašto bi se netko došao ubiti u tuđu kuću, ali i to što je ispaljeno više hitaca. Onaj tko sebi hoće presuditi, u 99 posto slučajeva presudi jednim hicem, a ovdje je ispaljeno puno više“, pojašnjava izvor za Dnevni Avaz.

Tijelo ubijenog pronađeno je navodno u hodniku kod vrata, što upućuje na to da se nesretni Braco pokušao spasiti bijegom.

Suočeni s brojnim dokazima, supružnici su se slomili te sve priznali. Supruga se tereti za ubojstvo i nedozvoljeno držanje oružja, a suprugu za prikrivanje zločina.

Za ubijenog Bracu svi imaju samo riječi hvale, piše Dnevni Avaz. Susjedi su ispričali kako je riječ o gluhonijemoj osobi koja ne bi ni mrava zgazila te da je bio vrstan autolimar.

 

Podijeli objavu