Podijeli objavu

Priča ‘Modrić u Interu’ traje barem godinu i pol dana. Nakon Mundiala je krenula najava povećanja hrvatske kolonije u CroInteru, a dogodilo se nije ništa. Ali… Bitne se okolnosti mijenjaju, a kad i sa Apenina i sa Pirineja dolaze iste najave onda stvar postaje daleko ozbiljnija od naklapanja u prijelaznom roku.

Glasovita milanska Gazzetta dello Sport ima stalni ‘ulaz’ u odaje Nerazzurra, a danas je Lukinu sliku sa headlineom ‘Inter u lovu na zlato’ gurnula na naslovnicu kao glavnu vijest.

Corriere dello sport dodao je i pojašnjenje: “Slijedećeg će tjedan Interovi direktori i Icardijeva supruga/menadžerica Wanda Nara opet za pregovarački stol. Nerazzurri su spremni dati traženih 7 milijuna eura godišnje, ali u tom slučaju Icardi se mora odreći fiksne odštetne klauzule. A kako je Real krenuo u lov na Icardija sve se karte slažu u samo jednom smjeru: Argentinac ide na Bernabeu i Real je riješio problem s neefikasnošću, Modrić (i ‘pokoji’ euro) stiže na San Siro i Inter postaje momčad koja dogodine može po scudetto’.

Icardi za Modrića! Inter i Real razmijenit će megazvijezde?! 1

Razmjena super-zvijezda među gigantima: Icardi u Real, Modrić u Inter! A zašto je priča realnija nego ikad? Iz barem sedam najočitijih mogućih razloga:

  1. Inter se oslobodio okova Uefinog financijskog fair-playa, može se priuštiti plaćati najboljeg igrača planete
  2. Real je od odlaska Cristiana Ronalda u akutnim golgeterskim problemima, šanse stvaraju, ali uglavnom promašuju
  3. Luka je ‘hladno’ odbio prvu ponudu Florentina Pereza za produženje ugovora koji mu ističe slijedećeg ljeta
  4. Wanda Nara na svakom mercatu radi show od pregovora, Icardi je igračina, ali navijačima već polako ide na živce
  5. Inter je doveo direktora Marrottu koji je stvorio moćni Juventus ozbiljnim radom, sa Wandom neće sjesti ni na kavu
  6. Marcelo Brozović je fenomenalan, ali i jedina klasa Interove veze koja vapi za pojačanjem; boljeg od Luke – nema
  7. Icardi je za Inter odigrao 204 utakmice i zabio – 120 golova! Dečko je instant-rješenje za najveći Realovu neefikasnost

Serie A - Inter Milan v AC Milan | Autor: ALBERTO LINGRIA

Ako ne bi mogli do Luke, Nerazzurri bi Icardija iskoristili barem za utješnu nagradu, Tonija Kroosa, ili čak vratili Matea Kovačića kojeg su doveli iz Dinama i prodali upravo Realu.

FC Internazionale sve više sliči na FC CroNazionale. Ako Perišić u lipnju i ode sa San Sira, Brozović sigurno ostaje, Vrsaljka će Inter otkupiti od Atletica (stanu li prečesti problemi s ozljedama), a Modrić je – nikad bliže Nerazzurrima.

Od odlaska C.Ronalda Realova glavna boljka je neefikasnost. Inter u vezi ovisi o Brozoviću. Razmjena super-zvijezda nameće se kao logični dobitak za oba planetarna nogometna giganta, navodi 24 sata. A iz tjedna u tjedan sve ju argumentiranije najavljuju i Talijani i Španjolci!

 

Podijeli objavu