Podijeli objavu

Umirovljeni nogometaš David Beckham (43) osvanuo je na još jednoj naslovnici časopisa, ovoga puta u nešto drugačijem izdanju. Za prigodu fotografiranja za magazin Love, David je napravio ono što se mnoge djevojke ne usude – stavio je zeleno sjenilo na oči.

S jakim make-up uskladio je i tetovaže na vratu. Čini se da David prati i trendove, budući da je upravo ova boja sjenila najavljena kao veliki trend za 2019. prema InStyleu.

Kendall mu je inspiracija: David se našminkao zelenim sjenilom 1

Prije nego će našminkani Beckham osvanuti na naslovnici časopisa, manekenka Kendall Jenner (23) našminkala se nešto svjetlijom nijansom zelene boje pa je možda nogometaš crpio inspiraciju iz nje.

– Stvarno sam u ‘zelenoj’ ovih dana –  napisala je Kendall ispod novogodišnje fotografije.

Kendall mu je inspiracija: David se našminkao zelenim sjenilom 2

Dok je bio mlađi, David je bio dosta sramežljiv, no čini se da su ta vremena prošla.

– Uvijek sam bio dijete koje je sjedilo u kutu i nije puno govorilo. Kada sam došao na teren, postao samo samouvjereniji – izjavio je svojedobno David kojega sada više nije sram da ga ljudi vide našminkanog. Ovo je prvi put da je u javnosti nosio sjenilo, ali nije prvi put da eksperimentira s ‘ženskim’ trendovima, prenose 24 sata. Prije dvadeset godina David je na traperice obukao šarenu svilenu tkaninu koja se omota oko tijela.

FILE PHOTO: David Beckham attends an insurance company charity event in Jakarta | Autor: Beawiharta Beawiharta/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Podijeli objavu