Podijeli objavu

Umirovljeni nogometaš David Beckham (43) osvanuo je na još jednoj naslovnici časopisa, ovoga puta u nešto drugačijem izdanju. Za prigodu fotografiranja za magazin Love, David je napravio ono što se mnoge djevojke ne usude – stavio je zeleno sjenilo na oči.

S jakim make-up uskladio je i tetovaže na vratu. Čini se da David prati i trendove, budući da je upravo ova boja sjenila najavljena kao veliki trend za 2019. prema InStyleu.


Prije nego će našminkani Beckham osvanuti na naslovnici časopisa, manekenka Kendall Jenner (23) našminkala se nešto svjetlijom nijansom zelene boje pa je možda nogometaš crpio inspiraciju iz nje.

– Stvarno sam u ‘zelenoj’ ovih dana –  napisala je Kendall ispod novogodišnje fotografije.


Dok je bio mlađi, David je bio dosta sramežljiv, no čini se da su ta vremena prošla.

– Uvijek sam bio dijete koje je sjedilo u kutu i nije puno govorilo. Kada sam došao na teren, postao samo samouvjereniji – izjavio je svojedobno David kojega sada više nije sram da ga ljudi vide našminkanog. Ovo je prvi put da je u javnosti nosio sjenilo, ali nije prvi put da eksperimentira s ‘ženskim’ trendovima, prenose 24 sata. Prije dvadeset godina David je na traperice obukao šarenu svilenu tkaninu koja se omota oko tijela.

FILE PHOTO: David Beckham attends an insurance company charity event in Jakarta | Autor: Beawiharta Beawiharta/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Podijeli objavu