Podijeli objavu
Kraljica Letizia od Španjolske danas je imala pune ruke posla. U Madridu se sastala s organizacijom koja pomaže ovisnicima o drogi, a suprug, kralj Felipe VI. ovog puta ju nije pratio na zakazani sastana. Umjesto društveno korisnog rada koji kraljica potencira, u prvom planu našao se ponovno kraljičin besprijekoran stajling.

Kraljica Letizia od Španjolske poznata je po svojoj modnoj osvještenosti i vrsnom miksanju dizajnerskih i high street komada. Otkako je na kraljevskom tronu na prste jedne ruke možemo prebrojati njezine modne promašaja, a posljednji stajling u nizu svakako ne spada u tu kategoriju.

46-godišnja kraljica u Madridu je prisustvovala zakazanom sastanku za pomoć osobama koje pate od ovisnosti o drogi, a u centru pažnje ponovno se našao njezin stajling kojim je oduševila modne stručnjake, piše Tportal.hr. Kraljica je za sastanak odabrala poslovnu eleganciju, no umjesto skupocjenih odijela koje se savim sigurno može priuštiti, lijepa Španjolka se odlučila za sako svog omiljenog španjolskog high street brenda Zara.

Riječ je o crnom sakou vojničkog stila s izvezenim ornamentima i zlatnim gumbima iz Zarine stare kolekcije koja više nije u prodaji, no originalna cijena sakoa bila je oko 300 kuna (40£).

Sako i crne uske hlače kraljica je upotpunila bijelom bluzom i crnim modnim dodacima – clutch torbicom i štiklama od zmijske kože s potpisom brenda Hugo Boss te decentnim naušnicama s potpisom brenda Gold & Roses, odlučivši se za minimalno make up-a i raspuštenu frizuru.

Podijeli objavu