Podijeli objavu

Bivši hrvatski reprezentativac, Nikola Kalinić, osvojio je neslavni Bidone d’Oro, odnosno nagradu za najgore pojačanje u 2018. godini, a tu je nagradu odnio ispred napadača Rome Patricka Schicka i bivšeg mu suigrača iz Milana, Andrea Silve.

Takozvana Zlatna kanta dodjeluje se igraču koji je najviše razočarao nakon što je ostvario neki transfer u Serie A. Nagradu dodjeljuje Calciobidoni.it, a na njihovoj je stranici 13 tisuća ljudi svojim glasovima odabralo pobjednika, odnosno Nikolu Kalinića. Kalinić je slavio s čak 49 posto glasova, a pobjedu su mu donijela vrlo loša izdanja u Milanu nakon što je tamo prešao iz Fiorentine.

Izborniku Daliću neće biti drago, ali na tom se popisu, nažalost, našao i jedan aktualni reprezentativac, Marko Pjaca, koji je razočarao igrama u Fiorentini odakle je došao iz Juventusa. Na popis su dospjeli još Dalbert, Joao Mario, Benedikt Howedes i Hakan Calhanoglu, navodi Dnevno.hr.

Spomenimo samo razliku između Kalinića i prvog do njega Patricka Schicka. Kalinić je imao 49 posto glasova, a Schick tek 19 posto, dok je trećeplasirani Andre Silva skupio 13 posto glasova.

Podijeli objavu