Podijeli objavu

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica – Nina Badrić, obradovat će svoje obožavatelje u Hercegovini velikim koncertom koji sprema za Valentinovo, 14.veljače u dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru s početkom u 20 sati.

Već prva najava koncerta na našim društvenim mrežama je izazvala veliki interes za Ninin nastup i očekujemo da će se ponoviti isti uspjeh i ista energija iz 2017. godine, kada je Nina u našoj organizaciji nastupila pred Valentinovo u dvorani Kosača. VIP ulaznice su tada rasprodane za dva dana, dok su i sve ostale planule vrlo brzo, kazali su organizatori iz agencije PRimera te poručili svima da na vrijeme kupe svoje ulaznice, koje se, osim u sustavu Kupikartu.ba, sada mogu kupiti i na info pultu Mepas Malla u Mostaru.

Dostupne su ulaznice po cijenama 20 KM – parter stajanje, 25 KM – parter sjedenje, 25 KM – tribine i 30 KM – VIP.

Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom “Ljubav za ljubav” slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini.

Njezin singl “Rekao si” mjesecima se nalazi na vrhu nacionalne to liste, dok je na YouTube-u u samo nekoliko mjeseci pregledan skoro 8 milijuna puta.

Zbog iznimnoga radijskog uspjeha pjesme “Mijenja se vrijeme” Hrvatska diskografska udruga je Ninu proglasila pjevačicom godine, prenosi Jabuka.tv.

Osim u novim, mostarska publika će uživati i u drugim najvećim hitovima iz Ninine dvadesetogodišnje karijere, poput: ”Čarobno jutro”, ”Dodiri od stakla”, ”Da se opet tebi vratim”, ”Takvi kao ti”, ”Dat će nam Bog”, itd.

Sve novosti vezane za koncert pratite na Facebook stranici organizatora.

Podijeli objavu