Podijeli objavu

Redakciji „Dnevnog avaza“ obratio se Enes Kozić iz Sarajeva s tvrdnjom da je jučer oko jedan sat napadnut u dvorištu obiteljske kuće u ulici Višegradska kapija u starom dijelu Sarajeva. Prema njegovim riječima, metalnom šipkom ga je udario izvjesni Z. V. kojeg je, kako kaže, poslala njegova punica.

Čuo vozilo

– Punica mi je prijetila sve vrijeme, ona ga je poslala da me pretuče. Prijetila je da će mi ga poslati. Odvela je kući svoju kćerku, moju nevjenčanu suprugu, ne da joj da živi sa mnom – kaže Kozić.

Enes Kozić, koji ima svoju autopraonicu, u obiteljskoj kući živi s majkom. Te noći izašao je do garaže po drva. Ništa ne sluteći, čuo je da se zaustavio automobil.

– Prišao mi je sleđa i udario me šipkom po glavi. Dok sam padao, vidio sam da je to Z. V., kojim mi je punica prijetila. Majka me je pronašla i pozvala odmah Hitnu i policiju – ispričao nam je Kozić.

Podnesena prijava

Pokazujući liječnički nalaz s KUM-a Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu, Kozić kaže da je odbio ostati u bolnici jer se nema tko brinuti za majku. On tvrdi da ga je njegova punica u četvrtak prijavila policiji da ih je maltretirao.

– Lažno me je prijavila. I ranije je protiv mene podnosila lažne prijave – tvrdi Kozić.

Prema navodima iz sarajevske policije, protiv Kozića je B. M. podnijela prijavu da je 8. siječnja oko jedan sat fizički nasrnuo na nju nanijevši joj lakše povrede.

Policija evidentirala obje prijave

Iz MUP-a Kantona Sarajevo nam je potvrđeno da su ljekari Hitne pomoći 11. siječnja oko jedan sat intervenirali u ulici Višegradska kapija, općina Stari grad, te da je jedna osoba povrijeđen. Na lice mjesta su izašli policijski službenici prve PU kojima je E. K. izjavio da ga je napala nepoznata osoba.

– Lice E. K. je zadobilo lakše tjelesne povrede konstatirane od liječnika u KCU u Sarajevu. Povrijeđeni E. K. je navedenog dana pristupio u službene prostorije I PU radi podnošenja prijave. Napominjemo da je dana 10.1.2019.godine u 19.10 pristupila B. M. iz Sarajeva i prijavila da je dana 8.1.2019.godine u 1.10 sati nad njom izvršeno kazneno djelo iz člana 173. KZ FBiH (lakša tjelesna povreda) i 293. KZ FBiH (oštećenje tuđe stvari) od strane E. K. iz Sarajeva. Policijski službenici I PU nastavljaju rad na dokumentiranju kaznenih djela – odgovoreno nam je iz MUP-a KS.

Podijeli objavu