Podijeli objavu

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika, Joško Čagalj – Jole, nakon uspješnog i rasprodanog koncerta u Ciboni izbacio je novu pjesmu.

Novi hit pod nazivom “Godišnjica“ na simpatičan i šaljiv način govori o godišnjici braka supružnika Čagalj. U spotu se po prvi put pojavljuje njegova supruga Ana, koja se odlično snašla u ulozi glumice. Radnja video uratka prikazuje supružnike u obavezama koje ih prate kroz poseban dan.

“Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako, kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je nekada teško. Na kraju svake balade, mene moja ljubav čeka, a realno samo me ona i zanima“, rekao je Jole.

Bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić zaslužni su za glazbu i tekst pjesme koja je vesela i ima iznimno plesni ritam, piše Nacional.hr. Redatelj spota je Vojan Koceić koji je na maštovit način pretočio stihove pjesme u kadrove.

 

Podijeli objavu