Podijeli objavu

Moraju li te tvoji prijatelji uvijek čekati – ili je možda situacija obrnuta?

Neki ljudi jednostavno uvijek kasne. Svejedno je kada i gdje imaju dogovor, gotovo je sigurno da neće doći na vrijeme. To može jako naljutiti one koji ih, izgleda, vječno čekaju, ali određene osobe kao da su jednostavno ne mogu pomoći. Jesu li neorganizirani, ne znaju procijeniti koliko im vremena treba za nešto ili su pak tako komotni da im nije važno koliko ih drugi čekaju? A možda je njihova netočnost povezana i sa znakom u kojima su rođeni?

Lav 

Lavovi uvijek kasne – i to ne čine namjerno. Osobe rođene u znaku Lava čvrsto odluče krenuti na vrijeme iz kuće, ali to im jednostavno nikada ne uspijeva. Naime, uvijek ima padne na pamet još tisuću sitnica koje moraju obaviti prije odlaska.

 | Autor: Thinkstock

Blizanci 

Kad su u dobrom društvu, Blizanci često zaborave na vrijeme. Može se dogoditi da prekasno pogledaju na sat te primijete da su zapravo već prije posla sata trebali biti na nekom drugom mjestu.

Ovan

Kod osoba rođenih u znaku Ovna kalendar je uvijek ispunjen od vrha do dna. Stoga mu se često događa da mu se termini preklope. Ovnovi su uvijek u žurbi  – i uvijek možeš očekivati da će malo zakasniti.

Rak 

I Rakovi stalno kasne. Za razliku od Ovnova, osobe rođene u znaku Raka ne zapisuju termine u kalendar, prenosi Miss7.hr. Nažalost, oni jednostavno zaborave ponekad da su se dogovorili ili se prekasno toga sjete. Često im se tako, nažalost, dogodi da zakasne i na jako važan sastanak.

Podijeli objavu