Podijeli objavu

Od rođenja njezinog trećeg djeteta, Chicago West do uspona njezine Beauty imperije, ova zvijezda po svemu sudeći nema namjeru usporiti. Početkom godine, ona se našla na naslovnoj strani magazina Forbes, gdje je govorila o svojim brojnim poslovnim poduhvatima.

KKW Beauty, njezina beauty imperija, zaradila je 100 milijuna dolara od prodaje tijekom prošle godine, a Kim je jedini vlasnik. Njezina mobilna aplikacija, Kim Kardashian: Hollywood, zaradila je 45 milijuna dolara prošle godine, a prema nekim izvorima, Kim je zaradila oko dvadeset milijuna dolara za pojavljivanje u reality programu Keeping up With the Kardashians.

Pored toga, ona ima reklamne ugovore, kampanje i brojne druge projekte.

Kao što možda već znate, početkom prošle godine, Kim je odbila milijun dolara za jednu Instagram objavu, prodala je i kupila brojna imanja, a od prodaje svoje vile na Bel Airu, zaradila je skoro devet milijuna dolara.

Kada sve to saberemo, oduzmemo, pomnožimo i podijelimo, dolazimo do cifre od 350 milijuna dolara, navode Vijesti.ba. Njezin suprug, Kanye West zaradio je oko 160 milijuna dolara, što znači da su kao par vrijedni 510 milijuna dolara.

Podijeli objavu