Podijeli objavu

Krste Velkoski izašao je sam na golmana, zabio je gol, a kad je htio preskočiti golmana Tuzle Nevresa Fejzića, nehotice ga je zakačio koljenom u glavu. I dok su igrači Sarajeva slavili gol, Fejzić je nepomičan ležao na travnjaku. U prvih nekoliko sekundi nitko nije reagirao, vjerojatno su mislili da mu nije ništa, no kad su shvatili da se ne pomiče svi su pritrčali.

Odmah su ga okrenuli na bok, a tada su pritrčali i liječnici te mu izvadili jezik. Stigla su i kola hitne pomoći i Fejzić je odmah prevezen u bolnicu u Tuzli, gdje je ustanovljen potres mozga, navodi 24 sata. Na putu je bila prava drama jer je nekoliko puta gubio svijest.

– Fejzić je ostao u bolnici. Srećom, nema izlijeva krvi u mozak, no imao je težak potres mozga. Morao je ostati u u bolnici, a s njim je i naš doktor – rekao je trener Tuzle Slobodan Starčević.

Prema informacijama iz bolnice Fejzić se ničega ne sjeća, niti da je igrao utakmicu, niti da je primio gol, niti da je dobio udarac. Posljednje čega se sjeća su trenuci iz prethodnog dana, iz petka.
Podijeli objavu