Podijeli objavu

Radnik razbio stakla gazdinog kamiona te ga potom zapalio

Jučer je u splitskom Varošu jedan radnik u građevinskom obrtu macom porazbijao stakla na gazdinom kamionu te ga potom potpalio. Kako piše Dalmatinski portal, dok su se stanari i jedan profesionalni vatrogasac, koji je slučajno našao u blizini, protupožarnim aparatom gasili vozilo, čovjek koji je zapalio kamion mirno je stajao i gledao vatru te potom sam nazvao vatrogasce.

“Dvije godine nisam dobio plaću. Spavao sam u kontejneru, dobivao sam sendvič dnevno”, odgovorio je radnik na pitanje ljudi zašto je potpalio gazdin kamion.

Moglo je doći do katastrofe

“Bilo je strašno, moglo je sve odletjeti u zrak. Ispod kamiona su bile boce s benzinom, a u blizini priličan broj plinskih boca. Srećom, požar je ugašen prije no što je došlo do katastrofe”, ispričao je jedan svjedok za Dalmatinski portal.

Dok ga je policija odvodila, radnik je navodno samo rekao “Ljepše će mi biti u zatvoru”.

Utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola, tako je bio ostavljen na triježnjenju, a danas je predan pritvorskom nadzorniku uz prijavu za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Šteta je velika, stotinjak tisuća kuna. Uz kamion oštećene su instalacije i fasada obližnje konobe, piše Dalmatinski portal.

Podijeli objavu