Podijeli objavu

Policija je u subotu nešto prije podneva alarmirana zbog obiteljskog nasiljana Putu Vrela na Bokanjcu. Muškarca u kasnim tridesetim godinama je zbog maltretiranja nje i njezine majke prijavila maloljetna kći.

Nakon dolaska policajaca na lice mjesta muškarac se zatvorio u kuću i prijetio da će ih sve dignuti u zrak plinskom bocom. U pomoć je stigao i splitski specijalac-pregovarač, doznajemo u zadarskoj policiji. Nakon višesatnog pregovaranja, muškarac je oko 19 sati izašao iz kuće. Uhićen je i nalazi se u službenim prostorijama policije.

Privedena je i majka maloljetnice koja je alarmirala policiju. Protiv majke se vodi prekršajni postupak jer je vrijeđala i omalovažavala policijske djelatnike koji su došli u subotu na lice mjesta. Roditelji maloljetnice su u policiju privedeni uz sredstva prisile.

“U tijeku je kriminalističko istraživanje o ovom događaju tijekom kojeg je planirana i pretraga obiteljske kuće u kojoj se sve dogodilo”, kazala je za DNEVNIK.hr glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Podijeli objavu