Podijeli objavu

Krema filmske industrije zabljesnut će u nedjeljnoj noći na najsvečanijem trenutku u godini – dodjeli filmskih nagrada Oscar. Kako bi bile sigurne da će njihova koža na 91. dodjeli nagrada Akademije biti u najboljem stanju, nominirane glumice Lady Gaga, Emma Stone i Glenn Close, pišu britanski mediji, posjetile su hitnu kliniku za bubuljice. Tretman kojemu su se zvijezde potvrgnule, piše The Sun, stoji oko 500 dolara po bubuljici, koju se nakon ubrizgavanja lokalne anestezije u kožu uništi isušivanjem laserom.

– Na raspolaganju sam svojim klijentima 24 sata svih sedam dana u tjednu, a ove godine na crvenom tepihu Oscara sjajit će se 18 lica Harolda Lancera, od čega je troje nominiranih – rekao je Harold Lancer, liječnik čija je klijentica nekad bila i reality zvijezda Kim Kardashian.

Doktor Lancer objašnjava kako se već 12 sati prije izbijanja bubuljice pojavljuju oštećenja uzokovana stresom.

– Moji klijenti doći će na dan održavanja Oscara oko 4 ili 5 sati ujutro, u moju, kako je volim zvati, hitnu kliniku za bubuljice. Na zahvaćeno područje stavit ću neki lokalni anestetik i potom ga zagrijavati, a bubuljica u nastajanju će se iscijediti sa strane i biti nevidljiva – objašnjava doktor Lancer.

Guru za njegu kože otkriva da iako bubuljice mogu biti riješene nekoliko sati unaprijed, zvijezde mjesecima dolaze na pripremu kože kako bi bile sigurne da će biti spremne za crveni tepih.

Zanimljiv je i raspon godina niominiranih zvijezda koje su zatražile hitnu pomoć oko bubuljica, navodi Tportal.hr.

Emma Stone, nominirana za najbolju sporednu ulogu u komediji ‘Omiljena’, ima trideset godina, Lady Gaga, nominirana za glavnu ulogu u filmu ‘Zvijezda je rođena’, dvije je godine starija, dok Glenn Close, nominirana za glavnu ulogu u filmu ‘The Wife’, broji 71 godinu.

View this post on Instagram

Throwback to 2012 Emma rocking the Oscars red carpet. #emmastone

A post shared by Emma Stone (@emmastonepictures) on

Podijeli objavu