Podijeli objavu

Našeg najvećeg borca pitali su par riječi o kondicijskoj pripremi, a on im je onda sve objasnio

“Nikad u životu nisam doručkovao i nemam pojma što je to. Ne, stvarno. Ha, ako mi je trening u 8, onda bih valjda trebao ustati u pola 5 radi jela. Ma dajte.”, rekao je Mirko Filipović na konfrenciji o kondicijskoj pripremi sportaša na Kineziološkom fakultetu.

“Uopće ne jedem i ne volim mnogo hrane. Nikad u životu nisam probao povrće, salatu, rajčicu. Senf, majoneza, kečap. To kad pomirišem nije mi dobro dva dana”, rekao je Cro Cop koji je nedavno slavio u revanšu protiv Roya Nelsona pa otkrio da je njegova majka osoba kojoj najviše smeta njegova karijera.

Najviše ga brine majka, ali i on nju

“Stalno na koljenima, krunica u ruci i moli me: ‘Nemoj sine, nemoj više!’ Uoči borbe pita me je li to zadnja, a ja joj već deset godina za svaku govorim da je… A kad čuje da sam dogovorio meč ode na YouTube i nađe mog protivnika i eto opet problema”, rekao je Mirko pa nastavio:

“Pa je ja tješim: ‘Ma nije mama, to je stara snimka. U međuvremenu je imao tri prometne nesreće, slijep je i tako.’ Muljam, što ću?”, zaključio je hrvatski borac.

Autor: Sportski.net

Podijeli objavu