Podijeli objavu

LJUČNI DOKAZ DA JE LEPIR ZNAO DA JE DAVID UBIJEN JESTE NJEGOVO ODBIJANJE DA PRIHVATI NAREDBU DRAGANA LUKAČA DA LIKVIDACIJU PROGLASI ZADESOM…

Lukač je to od njega tražio 29.03., odmah po predaji Izvještaja MUP RS o, kako su naveli, “smrti Davida Dragičevića”.
Lepir je o tome i javno svjedočio o čemu postoji video zapis.
 
ZLOČINAC ZNAO I PRIJE PRES KONFERENCIJE MUP-A RS, 26.03.2018. DA JE DAVID UBIJEN I KO SU UBICE 1
Lepir je već tada, izvan svake razumne sumnje, znao i ko je naručio ubistvo i ko su ubice i pomagači, ali ni prstom nije mrdnuo da se oni privedu pravdi.
1.
Želimir Lepir, Glavni okružni tužilac OJT Banjaluka, znao je i prije 26.03.2018. godine, da je David Dragičević likvidiran, ali ništa nije preduzeo kako bi se Naručioci ubistva i Ubice pohvatali, već je svojim nečinjenjem, čak pomaganjem, učinio sve da oni do sada ne budu otkriveni.
Lepir je i dalje jedna od ključnih figura u zataškavanju zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića.
2.
Da podsjetim, 26.03. održan je zločinački pres MUP-a RS, na kojem je Darko ilić, tadašnji načelnik Uprave za organizovani kriminal svjesno, monstruozno i jezivo pokušao kriminalizovati žrtvu zločina Davida Dragičevića.
ZLOČINAC ZNAO I PRIJE PRES KONFERENCIJE MUP-A RS, 26.03.2018. DA JE DAVID UBIJEN I KO SU UBICE 2Tijelo Ubijenog Davida pronađeno je 24.03.2018. na ušću kanalizacije Crkvena u Vrbas.
3.
Ilić je pred Anketnim odborom svjedočio da ga je Lepir pohvalio za taj blasfemični pres, što narečeni nije demantovao.
4.
Međutim, ključni dokaz da je Lepir znao da je David ubijen jeste njegovo odbijanje da prihvati naredbu Dragana Lukača da likvidaciju proglasi zadesom.
Lukač je to od njega tražio 29.03., odmah po predaji Izvještaja MUP RS o, kako su naveli, “smrti Davida Dragičevića”.
Lepir je o tome i javno svjedočio, o čemu postoji video zapis.

Lepir je već tada, izvan svake razumne sumnje, znao i ko je naručio ubistvo i ko su ubice i pomagači, ali ni prstom nije mrdnuo da se oni privedu pravdi.
5.
Nije Lepir Lukačev zahtjev odbio zato što je profesionalac u svom poslu, već kako bi sebe spasao od optužbi da je lično naložio zataškavanje likvidacije.
Odbijanjem Lukačevog zahtjeva, Lepir je htio da kupi naklonost javnosti, a, istovremeno, omogući pripadnicima MUP RS da uklone dokaze, izbrišu video snimke i zataškaju ubistvo u kojem su učestvovali i pojedini pripadnici MUP RS.
Monstruozno djelo Glavnog Okružnog Tužioca!!!
6.
Da je Lepir profesionalac, a ne surovi zločinac, on bi protiv Lukača podnio krivičnu prijavu (Republičkom javnom tužilaštvu, koje je nadležno) nakon njegovog kriminalnog zahtjeva da ubistvo proglasi zadesnom smrti.
Lepir to nije nikada učinio.
ZLOČINAC ZNAO I PRIJE PRES KONFERENCIJE MUP-A RS, 26.03.2018. DA JE DAVID UBIJEN I KO SU UBICE 3Da je Lepir profesionalac, a ne surovi zločinac, on bi protiv Lukača podnio krivičnu prijavu, jer je javno lagao o tome da je Ubijeni David, kobne noći 18.03. koristio “LSD i marihuanu”, iako su toskikološki nalazi pokazali da to nije istina.
7.
Da je Lepir profesionalac, a ne surovi zločinac, koji aktivno učestvuje u zataškavanju ubistva Davida Dragičevića, on bi protiv Darka Ilića podnio krivičnu prijavu zbog brojnih laži o žrtvi Teškog Ubistva, iznesenih na pres konferenciji 26.03.2018.; Umjesto toga, Lepir je svjedočio u njegovu korist u lažnoj istrazi koju je oko Ilića i Dubravka Kremenovića “sproveo” kriminalac Miodrag Bajić, zamjenik Republičkog javnog tužioca.
8.
Da je Lepir profesionalac, a ne surovi zločinac, on bi, najkasnije, 02.04.2018. naložio takođe surovom zločincu Daliboru Vreći, postupajućem tužiocu u predmetu Teškog Ubistva Davida Dragičevića, da donese Naredbu o sprovođenju istrage o Ubistvu, jer su već tada imali svjedočenje Slađane Marić, koja je navodno čula “galamu, viku, pljusak u vodu”!
ZLOČINAC ZNAO I PRIJE PRES KONFERENCIJE MUP-A RS, 26.03.2018. DA JE DAVID UBIJEN I KO SU UBICE 4Uz to, već tada su Lepir, Vrećo i još nekolicina tužilaca utvrdili da David Dragičevič nikako nije mogao sam pasti sa mosta u Crkvenu (što je još uvijek oficijelna verzija), ali ni to ih nije ponukalo da donesu Naredbu o sprovođenju istrage o Ubistvu.
Zašto?
Zato što surovi zločinac Želimir Lepir štiti Naručioce Ubistva, Ubice i njihove saučesnike, jer je ucijenjen nedjelima koja je počinio kao sudija (vidi dodatak).
Naredba o sprovođenju istrage o Ubistvu, puna kontradiktornosti, donesena je tek 28.06.2018. godine, kada je većina dokaza već bila uništena.
ZLOČINAC ZNAO I PRIJE PRES KONFERENCIJE MUP-A RS, 26.03.2018. DA JE DAVID UBIJEN I KO SU UBICE 59.
Surovi zločinac Lepir strpljivo je čekao uništenje dokaza, kako bi, zajedno sa kriminalcem Vrećom (koji je djelovao kao bot Zaštitnika Ubica pod imenom “Milica Vukmir”) donio Naredbu u kojoj nema jasne definicije zločina!!!
To je svjesno urađeno, kako bi se zaštitile Ubice i Naručioci Ubistva, koje Lepir jako dobro zna.
10.
Da je Lepir profesionalac, a ne surovi zločinac, on bi podnio krivičnu prijavu Bajiću (koji je, kao šef Posebnog odjeljenja RJT, nadležan za sve funkcionere RS, osim za predsjednika RS) i protiv Željka Karana, patologa, jer je, 26.03.2018., iznio u javnost dokaze, iako je to krivično djelo.
Lepir to nije učinio, kao što nije spriječio ni nezakonitu reobdukciju; Reobdukcija Ivice Milosavljevića ne predstavlja nikakav dokaz, jer nema Naredbe tužioca za nju, ali predstavlja skrnavljenje tijela mrtvog, ubijenog dječaka, što je, takođe, krivično djelo.
Šta je za nekrofila Lepira skrnavljenje tijela Ubijenog? Ništa, što samo svjedoči o kakvom monstrumu se radi.
Uostalom, on je naložio Saši Labotiću, tužiocu monstrmu, da 30.03.2018., šest dana nakon pronalaska tijela Ubijenog Davida, podigne optužnicu protiv Žrtve Teškog ubistva.
ZLOČINAC ZNAO I PRIJE PRES KONFERENCIJE MUP-A RS, 26.03.2018. DA JE DAVID UBIJEN I KO SU UBICE 6Labotić to nije mogao učiniti bez Lepirovog znanja, tu nema dileme!
11.
Da je Lepir profesionalac, a ne surovi zločinac, poodavno bi on uhapsio Đorđa Rađena, koji je po nalogu Darka Ilića, nezakonito izuzimao snimke sa Apartmana “Vesto”, “MK” servisa: Međutim, Lepir to nije učinio, jer bi onda morao da uhapsi i inspektore Bojana Karanovića, Duška Purišića, Sinišu Kojdića i samog Ilića.
ZLOČINAC ZNAO I PRIJE PRES KONFERENCIJE MUP-A RS, 26.03.2018. DA JE DAVID UBIJEN I KO SU UBICE 7Bio bi to početak hapšenja, ali sve je završilo dvomjesečnim pritvorom Alena Kukića, koji je po Rađenovom nalogu, izbrisao neke od fajlova sa snimcima. Iako je to Rađen naložio, on nije uhapšen.
Lepir štiti Rađena, koji je do guše upetljan u zločin Ubistva Davida Dragičevića.

Lepir štiti i vojnike NarkoKartela koji su bili u Lovu na Davida, u noći 18.03., a vide na snimcima sa Trga Krajine; Sve njih Lepir zna, imenom i prezimenom, ali većina njih, čak ni inspektori koji su nasilno zaustavili i poveli Davida ka Jevrjeskoj ulici, nisu ni privedeni, a ni saslušani!

12.
Da je Lepir profesionalac, a ne surovi zlikovac, on bi podnio krivične prijave “nadležnom” Bajiću protiv najoodgovornijih funkcionera MUP RS, jer su naložili brisanje i uništavanje video zapisa sa kamera iz centra Grada-Geta; Međutim, važno je naglasiti da to oni ne bi mogli učiniti bez Lepirovog i Vrećinog odobrenja!!!
Da su Lepir i Vrećo naložili/izdali naredbe u aprilu da se svi ti snimci sa nadzornih kamera u širem centru Grada-Geta izuzmu, onda oni ne bi mogli biti uništeni; Odnosno, tačno bi se znalo ko ih je uništio.
Lepir i Vrećo to nisu učinili, sačekali su da sve bude prebrisano ili uništeno, i ti surovi zločinci nisu ništa manje loši od Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića.
13.
Lepir opstruiše istragu i protiv Sinše Kojdića, inspektora, koji je naložio bacanje ključnog dokaza – donjeg veša Ubijenog Davida, a suđenje optuženima za taj akt krim tehničarima MUP RS Zoranu Bošnjaku i Mikici Marjancu odloženo je za ljeto.
ZLOČINAC ZNAO I PRIJE PRES KONFERENCIJE MUP-A RS, 26.03.2018. DA JE DAVID UBIJEN I KO SU UBICE 8Nadaju se da će vrijeme “pojesti” slučaj. Neće!!!
14.
Mogli bi se unedogled nabrajati Lepirovi svjesni propusti, redom kriminalni, ali je i naevedeno dovoljno. Lepir su, kao i Daliboru Vreći, ruke krvave u slučaju teškog Ubistva Davida i oni u krv ne mogu sakriti.
Lepiru to nije prvi put. Za nadati se da mu je poslednji, ali bojim se da nije tako!
SLOBODAN VASKOVIĆ

 

Podijeli objavu