Podijeli objavu

Opće je poznato da se slavne dame prije najglamuroznije večeri u Hollywoodu danima podležu raznim skupocjenim tretmanima lica i tijela, biraju kreatore i haljine samo kako bi na jednu večer zablistale i ‘pomele’ konkurenciju. Iako se Oscar često pretvori u paradu kiča, ove zvijezde uspjele su osvijetliti obraz najprestižnije dodjele.

Jennifer Lopez – Tom Ford 

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49) svake godine trudi se da se i nakon dodjele Oscara priča o njezinoj kombinaciji. To joj je pošlo za ruke, a modni stručnjaci komentirali su kako samo ona može podsjećati na zrcalo i izgledati spektakularno. Odlučila se za toaletu Tom Forda koju je kombinirala s Jimmy Choo torbicom.

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Emma Stone – Louis Vuitton

Glumica Emma Stone (30) jedna je od ambasadorica modne kuće Louis Vuitton stoga nije ni čudno da se odlučila za njihovu kreaciju. Crvenim tepihom prošetala se bez pratnje, kući se nije vratila s kipićem, ali je dobila svoje mjesto na vrhu liste najbolje odjevenih zahvaljujući kreaciji Nicolasa Ghesquierea, kreativnog direktora modne kuće Louis Vuitton.

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Lady GaGa – Alexandra McQueen 

Pjevačica i glumica Lady Gaga (32) svoju karijeru osim svojim talentom izgradila je i na odvažnim i neobičnim modnim kombinacijama koje su privlačile poglede cijelog svijeta. Za najglamurozniji događaj u Hollywoodu odlučila se za kreaciju engleskog dizajnera Alexandra McQueena koji je danima radio na dugoj crnoj toaleti koja je osvojila srca modnih stručnjaka.

The 91st Academy Awards - Press Room - Los Angeles | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Tessa Thompson – Chanel 

Na popisu najboljih haljina našla se i glumica Tessa Thompson (35) koja se odlučila za haljinu crne boje s potpisom modne kuće Chanel. Glumica je otkrila i kako su krojači na haljini radili punih 225 sati, a toaleta sadrži više od 51.500 elemenata.

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Charlize Theron – Dior 

Na crvenom tepihu zablistala je i glumica Charlize Theron (43) u neodoljivoj i jednostavnoj Diorovoj haljini, piše 24 sata.hr. Svoju kreaciju upotpunila je skupocjenim nakitom s potpisom luksuznog brenda BVLGARI koja uključuje dvostruku ogrlicu od bijelog zlata te dijamantnu ogrlicu od 75 karata.

91st Academy Awards – Vanity Fair – Beverly Hills | Autor: DANNY MOLOSHOK/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Podijeli objavu