Podijeli objavu

Otkrivamo koji su horoskopski znakovi nježni, brižni i odgovorni prema kućnim ljubimcima. Oni jednostavno trebaju životinju u svom životu, a njihovi ljubimci doslovno uživaju. S druge strane, nekim horoskopski znakovima kućni ljubimac predstavlja (pre)veliki teret. U koje ti spadaš?

1. Bik 

Osobe rođene u znaku Bika vjerne su i pouzdane. A to su najbolje karakteristike za savršene vlasnike životinja.

2. Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna pršte od energije te trebaju jednako toliko kretanja kao i njihovi ljubimci. Zbog toga su prvenstveno sjajni vlasnici pasa.

3. Rak

Tebi treba blizina životinje te svog četveronožnog ljubimca obasipaš s puno ljubavi.

4. Jarac

Vrlo si ambiciozna i disciplinirana – zbog toga je tvoj kućni ljubimac najbolje odgojen.

5. Škorpion

Imaš snažnu osobnost i jako malo strpljenja. Zbog toga i nisi baš idealna vlasnica kućnog ljubimca.

6. Lav

Premda jako voliš životinje, nemaš baš previše živaca za brigu o njima. Zbog toga dobro razmisli prije nego udomiš nekog ljubimca.

7. Blizanci

Teško ti je prihvatiti negativne strane životinja pa je zbog toga bolje da niti nemaš kućnog ljubimca.

8. Vaga

Nemaš nekih problema sa životinjama, ali jako voliš svoj društveni pa ga ne želiš „ometati“ sa stalnom brigom o kućnom ljubimcu.

9. Vodenjak 

Tebi je teško stvoriti emocionalnu vezu s kućnim ljubimcem. Vjerojatno mu zbog toga ne možeš pružiti ljubavi koliko mu treba.

 10. Djevica

Osobe rođene u znaku Djevice opsjednute su čistoćom i urednošću. Zato ti je gotovo nemoguće tolerirati životinju u kući.

11. Ribe

Ti voliš svoj posao i jako si okupirana poslovnim obavezama pa jednostavno nemaš vremena baviti se kućnim ljubimcima, piše Miss7.hr.

12. Strijelac

Osobe rođene u znaku Strijelca vole svoje slobodno vrijeme i puno vremena i novaca troše kako bi se brinule same o sebi. Kućni ljubimac nikako se ne uklapa u njihov životni stil.

 

 

Podijeli objavu