Podijeli objavu

Jedan od neformalnih vođa građanskog protesta u Srbiji “Jedan od pet milijuna” Branislav Trifunović izjavio je da o veličini Aleksandra Vučića najbolje govori njegova neprekidna potreba da sam govori o vlastitoj veličini.

Trifunović je za list Danas rekao da “ta njegova potreba mnogo govori i o karakternom i mentalnom presjeku tog čovjeka, koji u svoj svojoj veličini nije spreman primiti bilo kakvu kritiku”.

“Zato i ne bih komentirao njegovu tvrdnju da o njemu govore mali ljudi koji samo znaju napadati značajnije i bolje od sebe”, rekao je Trifunović.

Sugovornik Danasa kaže da na svijetu ne postoji predsjednik koji je u vrijeme svog predsjedničkog mandata toliko podijelio ljude i ne postoji čovjek koji toliko i na svakom koraku širi mržnju i koji je, zbog svojih interesa, toliko spreman zavaditi narod.

“Da smo iole normalna zemlja taj čovjek ne bi jedan dan bio na funkciji, a ne već sedam godina. Svaki dan njegovog rada govori o ludilu u kome živimo, a on je najveći nositelj tog sjemena ludila i tog sjemena mržnje koje sije po Srbiji”, navodi Trifunović.

AUTOR:

Podijeli objavu