Podijeli objavu

‘Njegova žena je dolazila u kamp na mini disco. Ona je ostavila djecu nama, da se mi brinemo o njima, dok je ona išla piti u kafić’, ispričao je je jedan kolega Josipa Rođaka prisjećajući se radnih dana s njim u kampu

Muškarac koji je u četvrtak ujutro oko šest sati s kata kuće i šest metara visine bacio svoje četvero malene djece je Josip Rođak. Kako doznajemo, riječ je o trima djevojčicama starosti pet, sedam i osam godina te jednom dječaku od tri godine.

Obitelj je na Pag došla s virovitičkog područja, a susjedi su danas medijima ispričali kako je riječ o problematičnoj obitelji.

Josip Rođak radi kao noćni čuvar u Kampu Šimuni, no ondje nisu željeli komentirati slučaj. Tek su potvrdili da je riječ o njihovu zaposleniku pri čemu su istaknuli da osuđuju svaki oblik nasilja, posebice kad se vrši nad najranjivijim skupinama.

Susjedi zgroženi

Index je u međuvremenu stupio u kontakt s muškarcem koji je jedno vrijeme radio kao animator u kampu. On se prisjetio da su Rođaka zvali “Joka”, ali i jednog događaja od prije pet godina.

“Njegova žena je dolazila u kamp na mini disco. Ona je ostavila djecu nama, da se mi brinemo o njima, dok je ona išla piti u kafić”, ispričao je dodajući kako su djeca bila jako prljava, a da je majci kasnije zabranjen ulaz u kamp zbog nedoličnog ponašanja.

Ni susjedi nemaju lijepe riječi za obitelj Rođak. “Došli su iz Slavonije. To je patologija. Bilo je nekih problema i prije”, rekla je susjeda obitelji.

Podijeli objavu