Podijeli objavu

Neslužbeno doznajemo da će Županijsko državno odvjetništvo predložiti da se postupak oca koji je jutros na Pagu kroz prozor bacio četvero svoje malodobne djece, klasificira kao kazneno djelo – pokušaj ubojstva

Podsjetimo, juros u 06,47 sati policija je primila saznanja da je muška osoba u Pagu sa prvog kata obiteljske kuće, bacila svoje četvero malodobne djece.

Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć.

Liječnici zadarske bolnice obavijestili su javnost o zdravstveno stanju četvero djece koje je jutros otac bacio kroz prozor kuće na Pagu. Djeca su starosto 3, 5, 7 i 8 godina.

Dr. Karuc, šef JIL-a zadarske bolnice, potvrdio je da se na njegovom odjelu nalaze sestre u dobi od sedam i osam godina, a mlađa djevojčica je najteže stradala i ona nije pri svijesti.

“Djevojčica u dobi od sedam godina je zadobila ozljede glave i grudnog koša, i ona je stavljena na mehaničku ventilaciju, još nije stabilizirano njeno stanje, čak smo u kontaktu s Ministarstvom, pa kada se stabilizira njeno stanje da se eventualno pripremi transport za KBC Rebro”, kazao je dr. Karuc.

Djevojčica u dobi od osam godina sutra bi trebala biti operirana. Liječnik nije precizirao o kakvoj se radi ozljedi kod nje.

Na kirurgiju su smješteni trogodišnji dječak i njegova petogodišnja sestra.

Dr. Pavić je potvrdio da djevojčica ima lakše ozljede, dok se dječakova ozljeda kvalificira kao teška.

“Dječak ima nešto zraka u grudnoj šupljini, a to znači da ima ozlijeđena pluća”, kazao je dr. Pavić ističući da je riječ o teškoj ozljedi, ali da dječak nije životno ugrožen i kod njega će se tijekom popodneva još napraviti kontrolni pregledi.

Podijeli objavu