Podijeli objavu

Irina Shayk i Bradley Cooper postali  su par 2015. godine, nakon što je ona prekinula dugogodišnju ljubavnu vezu s Cristianom Ronaldom. Irinu i Bradleyja odmah su prozvali jednim od najljepših parova na svijetu, a Irina je ubrzo o vezi progovorila i javno, iako ne voli dijeliti detalje iz intimnog života sa svjetskom javnošću.

Manekenka je tad priznala da je presretna uz Bradleyja i da se uz Cristiana Ronalda stalno osjećala nesigurno i mislila da je ružna.

“Moj idealan muškarac onaj je koji je vjeran. Mora biti iskren i pravi gospodin koji se zna ponašati prema ženi. Ne vjerujem u one muškarce koji nas čine nesretnima jer su to dječaci, a ne pravi muškarci. Iako sam mislila da sam pronašla svog idealnog muškarca, ispalo je potpuno drukčije. Kada žena uz sebe ima krivog muškarca, osjeća se ružnom, a ja sam se osjećala ružnom i nesigurnom. Dvoje ljudi u vezi trebali bi dijeliti iste vrijednosti i životne poglede te vjerovati u monogamiju”, rekla je na početku veze s Cooperom.

Par se u četiri godine veze rijetko zajedno pojavljivao na društvenim događajima te su postali jedan od onih parova koji ne objavljuju zajedničke fotke na Instagramu, prenosi Index.hr. Prije dvije godine rodila im se kći Lea, ali je roditelji sakrivaju od očiju javnosti pa su paparazzo fotke preslatke djevojčice prava atrakcija u medijima.

Irina navodno beskrajno vjeruje Bradleyju i ignorira glasine da joj je Lady Gaga preotela frajera.

Podijeli objavu