Podijeli objavu

Nakon podjele bodova s Radnikom iz Bijeljine i gubitka realnih prilika za obranu titule prvaka ostanak Blaža Sliškovića na klupi Zrinjskog nije izgledna opcija. Kako saznaje Klix.ba odluka o prekidu suradnje bit će objavljena sutra, a i sam trener je na konferenciji za medije najavio odlazak.

Nakon današnjih 0:0 Slišković nije krio razočaranje rezultatom, ali i igrom.

“Pristupati utakmici na ovaj način protiv ovakvog protivnika, znači ili ja idem iz kluba ili neki koji tako misle. Prije da ću ja nego pojedinci koji misle da se nogomet igra od kada oni postoje. Treća utakmica da pokazujemo volju, ali nema ideje”, rekao je Slišković.

On smatra da igrači Zrinjskog igraju za sebe, ali da to nije nogomet.

“Ako trener kaže da se igra jedno, a njih većina drugo onda tu mora doći do razilaženja. Razgovarat ću s upravom na svoju inicijativu pa ćemo vidjeti što će biti”, kazao je Slišković.

Popularni Baka je na početku sezone preuzeo ekipu od ekspresno otpuštenog Ante Miše. Tada je sam kazao da se ne vidi na duži period na klupi Zrinjskog, a da to posebno zavisi od rezultata. Na prvoj konferenciji za novinare kazao je da će sam otići ukoliko vidi da ne može donijeti ono što klub očekuje.

Podijeli objavu