Podijeli objavu

Nema sumnje, Niko Kovač ponovno će se naći na udaru kritika njemačke javnosti. Tako je uvijek kad se u Bayernu ne ispune ciljevi, a ispadanje u osmini finala Lige prvaka od Liverpoola nije samo ne ispunjavanje ciljeva, nego apsolutni debakl.

Nijemci su kritični prema bilo čemu što nije uspjeh, kad je riječ o nogometu, a posebno kad je riječ o bavarskom velikanu koji svake godine juri prema svim mogućim trofejima. Poznati nogometni trener trenutno bez posla Jose Mourinho također je među onima koji nemaju lijepe riječi za igru Bayerna, a samim time i za obavljen posao Kovača protiv Liverpoola na Allianz Areni…

MOURINHO UNIŠTIO KOVAČA: Ovakvom ‘šamaru’ i riječima od Posebnog nije se nadao 1
AFP

“Bayern je jednostavno bilo tužno za vidjeti. Mislim da su zakazali iz svake moguće perspektive u igri. Liverpool je podizao liniju, a Bayern spuštao, bilo je puno prostora među linijama”, rekao je Mourinho za Russia Today i dodao:

“Lewandowski je bio previše usamljen naprijed, nije bilo pritiska u sredini igre. James Rodriguez bio je potpuno izgubljen i odsječen, nije bilo mogućnosti za bilo kakav presing, bilo kakvu igru između linija i nije bilo povezanosti s napadačkom trojkom. Zato mislim da je ovo bila baš tužna predstava Bayerna”, nabrojao je “Special One” sve minuse u igri Bayerna, prenosi britanski Metro.com.

Podijeli objavu