Podijeli objavu
Spisateljica čija je prva knjiga ‘P.S. I Love You’ prodana u više od milijun primjeraka objavila je kako je napokon, na oduševljenje brojnih obožavatelja, napisala nastavak jedne od, po mnogima, najtužnije, ali ujedno i najljepše ljubavne priče.

Obožavatelji su morali čekati “samo” 15 godina da bestseler “P.S. I Love You” dobije svoj nastavak. Spisateljica Cecelia Ahern potvrdila je da stiže drugi dio, koji je nazvala “Postscript”, a u prodaji bi se trebao naći u rujnu ove godine, prenosi Gloria.hr.

– Nadam se da ćete prihvatiti povratak Holly i Gerryja i da će vam čitanje biti jednako emocionalno kao što je sve ovo bilo za mene –  napisala je Cecelia, koja je nastavkom zapravo odala počast prvoj knjizi s obzirom na to da je Postscript skraćeno P.S., što je dio prvog naslova.

HOLLYWOOD - DECEMBER 09: Author Cecelia Ahern attends the Warner Bros' film premiere of

U novoj knjizi ponovno se vraća glavnim likovima, odnosno Holly i njezinom životu sedam godina nakon smrti njezinog supruga Gerryja. Holly pristupi klub “PS, I Love You Club” koji je, inspiriran pismima koje je njoj Gerry ostavio nakon smrti, odlučio pomagati ljudima koji se žele na isti način oprostiti od svojih voljenima – pismima koje će oni otkriti tek nakon njihove smrti. Iako je Holly sigurna da se ne želi ponovno vratiti u žalovanje nakon što je sedam godina radila na tome da se oporavi od teškog gubitka, shvaća da kada voliš nekoga uvijek ostaje još jedna neizgovorena stvar…

– Iako je nastavak, priča nije nužno vezana za prvu knjigu, i govori o življenju života koji ima značenje, unatoč bolesti, gubicima i tuzi. Nadam se da će novi čitatelji, ali i obožavatelji prve knjige, prihvatiti njezin novi put – dodala je Ahern po čijoj je prvoj knjizi snimljen i film, s Hilary Swank i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama.

Podijeli objavu