Podijeli objavu

Američki ugledni TMZ Sports objavio je snimku za koju se pretpostavlja da bi mogla prikazivati posljednji incident Conora McGregora u kojem je razbio, gazio i zaplijenio mobitel 22-godišnjaku Ahmedu Abdirzaku, uz ozbiljnu dozu agresivnosti i primanja za ruku Abdirzaka.

Još uvijek nije došla službena potvrda videa, niti se Conor McGregor oglasio povodom istog, pa ne možemo biti sigurni u autentičnost kao niti u to da se na snimci nalazi baš irski borac, jer je snimljen samo s leđa.

Čuju se dva udarca, TMZ se ogradio da je to Conor, iako mu s leđa sliči

No, čuju se dva udarca koja zvuče poput razbijanja mobitela, a čuje se i glas osobe koja potražuje svoj telefon nazad. I portal TMZ ogradio se od mogućnosti navođenja da se radi o Conoru McGregoru.

Incident se dogodio kada su obožavatelj i McGregor u ponedjeljak ujutro izlazili iz hotela. Prema policijskom izvještaju, obožavatelj se u jednom trenutku pokušao fotografirati s borcem, međutim McGregor mu je izbio mobitel iz ruke te ga potom nekoliko puta zgazio. Potom je podigao telefon s poda i otišao bez da ga je vratio.

Navodni sukob izvan kluba dogodio se u 5 sati ujutro, kad su Ahmed i njegovi prijatelji, uključujući i najboljeg prijatelja Fuada Nura (23), naletjeli na zvijezdu u hotelskom hotelu, dok su čekali da se riješi “rentanje” automobila. Conor je na kraju uhićen, a 4 sata nakon pušten da se brani sa slobode, prenosi Sportski.net.hr. Američki mediji javljaju kako je McGregor pušten uz jamčevinu od 12.500 dolara, dok bi se službena optužnica trebala pojavili u roku od tri tjedna.

Podijeli objavu