Podijeli objavu

Kad je ovako reagirao jedan Mađar, možete samo zamisliti jal koji su osjetili brojni Hrvati

Unatoč svim sportskim uspjesima naših reprezentativaca, moramo se pomiriti s činejnicom da ne znaju svi ljudi na svijetu gdje je točno smještena Lijepa naša. Jedno takvo pitanje iziritiralo je našeg susjeda.

“Gdje je Hrvatska?”, pitao je jedan korisnik Quore, a Mađar Áron Gergely Hamvas, koji za sebe kaže da voli Hrvatsku i da je u njoj živio nekoliko mjeseci, dao mu je prilično jasan odgovor. “Sigurno se šalite, zar ne? Prilično je nevjerojatno da ne možete isto pitanje utipkati u Googleovu tražilicu, no ako je to slučaj, evo kako možete guglati”, napisao mu je uz grafički prikaz guglanja.

MAĐAR UBIO OBJAŠNJENJEM GDJE JE HRVATSKA: Netko postavio pitanje na forumu, ovaj mu brutalno spustio 1

Na planetu Zemlji

Uzrujan zbog forumaševa nepoznavanja geografije, Mađar mu je ipak i odgovorio, no sarkazam nije mogao prikriti.

“Ukratko, Hrvatska je na planetu Zemlji, u jugoistočnom dijelu kontinenta koji zovemo Europa, na Balkanskom poluotoku, južno od Slovenije i Mađarske, zapadno od Bosne i Srbije, sjeverno od Crne Gore, odmah pored Jadranskog mora, koje je dio Sredozemnog mora. U slučaju da vam rade Googleove karte, to možete provjeriti i na karti”, poručio je susjed koji nas puno voli.

MAĐAR UBIO OBJAŠNJENJEM GDJE JE HRVATSKA: Netko postavio pitanje na forumu, ovaj mu brutalno spustio 2

Hrvat ga prijavio

Kad je ovako reagirao jedan Mađar, možete samo zamisliti jal koji su osjetili brojni Hrvati koji koriste spomenuti forum. Jedan naš zemljak dodao je da se Hrvatska na Jadranskom moru nalazi preko puta Italije, dok je drugi prijavio pitanje jer sumnja u njegovu iskrenost.

MAĐAR UBIO OBJAŠNJENJEM GDJE JE HRVATSKA: Netko postavio pitanje na forumu, ovaj mu brutalno spustio 3

“Ako imate pristup internetu (a očito imate), možete odgovor jednostavno pronaći i sami”, pojasnio je forumaš iz Hrvatske.

Autor: Magazin.hr

Podijeli objavu