Podijeli objavu

Umjesto da je video poslala privatno, nes(p)retna ga je žena na neku foru objavila kao FB priču

Žena se apsolutno prenerazila učinivši epsku pogrešku na Facebooku. Sredovječna majka slučajno je uživo prenosila vlastitu pornosnimku na Fejsu, a zapravo ju je željela podijeliti samo s jednom osobom.

Pikantan video, u kojemu se Zeinepa Galibova iz Bugarske potpuno opustila i zaigrala sa sobom u krevetu, vidjelo je 2000 njezinih prijatelja na Facebooku. Njezin je suprug trenutno u inozemstvu i očito joj jako nedostaje kada ga je odlučila počastiti eksplicitnom porukom.

 

SNIMKU MASTURBACIJE SLUČAJNO PODIJELILA S 2000 FRENDOVA: ‘Vidio ju je i moj sin, a trebala je biti za muža’ 1

Snimku vidio i sin

Umjesto da je video poslala privatno, nes(p)retna ga je žena na neku foru objavila kao FB priču i šokirala prijatelje i obitelj. Snimku 18+ vidio je i njezin 20-godišnji sin, koji je izjavio za lokalne medije kako se zbog srama neće moći vratiti kući najmanje pet godina.

Tabloid Sun piše kako se zbog incidenta uzrujao i ženin suprug te nije s njom želio razgovarati sljedećih nekoliko dana. Žena tvrdi da je video snimila iz čiste dosade, a sada se okrenula najbližim prijateljima da joj pomognu prebroditi ovo teško razdoblje.

Autor: Magazin.hr

Podijeli objavu