Podijeli objavu

Kći poznatog glazbenika Michaela JacksonaParis (20)  užasnuta je dokumentarcem ‘Leaving Neverland’ u kojemu Wade Robson i James Safechuck navode kako ih je njezin otac seksualno zlostavljao, prenosi Daily Mail. Britanski mediji pišu i da je pokušala samoubojstvo u subotu navečer te da je hitno hospitalizirana.

Ipak, Paris je te navode oštro demantirana na svom profilu na Twitteru.

– Laži, laži, laži, o Bože, još laži – napisala je Paris.

FILE PHOTO: Actress Paris Jackson poses for a photo before attending the Versace presentation in New York | Autor: ALLISON JOYCE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Paris je navodno rekla prijateljima kako je zabrinuta da će joj dokumentarac uništiti početničku filmsku karijeru. Strah ju je da će ju producenti filmova odbijati zbog optužbi za njezinog oca.

Podsjetimo, nakon smrti kralja popa, na vidjelo su počele izlaziti zloglasne priče o imanju Neverland. Mnogi tvrde kako je Michael bio pedofil i da je zlostavljao djecu koja bi došla na imanje.

Michael Jackson leaves Hamburg | Autor: Kay Nietfeld/DPA/PIXSELL

Njegova kći Paris i dalje misli da Michael nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret, a ne vjeruje ni dokumentarcu u kojem je ‘kralja popa’ za seksualno zlostavljanje dosad optužilo nekoliko žrtava.

– Ona još uvijek nije dobila priliku vidjeti dokumentarac o navodnim Jacksonovim žrtvama, ali čvrsto se drži toga da njezin otac nije kriv za stvari zbog kojih ga optužuju – rekao je za TMZ izvor blizak Paris.

Podijeli objavu