Podijeli objavu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je možda bila greška što policija “nije ranije poslana na Radio-televiziju Srbije” kada su prosvjednici nasilno ušli u zgradu u subotu navečer.

On je u intervjuu za TV Pink kazao da je danas, kada su održane demonstracije ispred Predsjedništva Srbije, završen veliki posao jer je “narod mogao sve vidjeti te  je jasno da nekažnjenog nasilja neće biti”.

Ocijenio je i kako bi poslije današnjih prosvjeda u Beogradu dobio više glasova na izborima nego ranije i da se ne boji “laži i nasilja” lidera opozicije.

Vučić je rekao da je danas, kada su prosvjednici napravili obruč oko zgrade Predsjedništva gdje je on držao konferenciju za novinare, u svakom trenutku mogao izaći pred prosvjednike, ali nije želio da netko bude ozlijeđen, javlja TV Pink.

– Dok bih izlazio bilo bi ozlijeđeno nekoliko ljudi i to sam želio izbjeći – kazao je Vučić i dodao da su vođe prosvjeda “kukavice”.

Naveo je da je sinoć ispred zgrade RTS-a bilo 1.584 ljudi, a da je danas ispred Predsjedništva bilo 450 ljudi, a u šetnji 687.

Podijeli objavu