Podijeli objavu

Od kako je krenuo glazbeni show ‘Zvijezde pjevaju’ mnogi su gledatelji primijetili kako je voditeljica Barbara Kolar (48), koja je u voditeljskom duetu s Duškom Ćurlićem (51), opet vidno mršavija.

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića 1

Barbara nikada nije skrivala da godinama ‘vodi bitku’ s kilama, a razlika je bila i do 20 kilograma. Tajna njezine linije je ponajprije, kako kaže, u dobroj i zdravoj prehrani. Voditeljica ne jede ugljikohidrate, a prakticira i duge šetnje od najmanje deset kilometara.

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića 2

– Dobra linija se stvara za stolom, a ne u teretani – izjavila je Kolar koja je radila i test intolerancije na hranu.

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića 3

Borbu s kilama dobila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (50). Za njezinu liniju zaslužna je liposukcijska dijeta za kojom je ‘poludjela’ gotovo cijela Hrvatska. Kolinda se od početka mandata borila s viškom kila, a sada svakodnevno pokazuje zavidnu liniju.

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića 4

Liposukcijska dijeta pogodna je za skidanje do 10 kilograma u relativno kratkom vremenskom periodu uz pomoć jednostavnih i lako dostupnih namirnica. Iako ova dijeta zabranjuje fizičku aktivnost, Grabar-Kitarović je tjelovježbu ipak uključila u dnevnu rutinu.

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića 5

Liposukcijska dijeta zahtijeva poseban režim koji se bazira na povećanom unosu masti i proteina, a smanjenom unosu ugljikohidrata. Kolinda preferira ribu i piletinu s mnogo povrća.

Princ od Walesa i Vojvotkinja od Cornwalla 140316 | Autor: Goran Mehkek/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković (48) postigao je rezultate u samo tri mjeseca i skinuo 17 kilograma. Navodno se odrekao slastica i nezdravih pića, a preskače i hranu u večernjim terminima.

Zagreb: Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio predstavnike Svjetske banke | Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Prošle godine u lipnju šokirao je fotografijom s nogometne utakmice gdje se vidjelo da je ‘natukao’ popriličan broj kilograma.

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića 6

Glumca Andriju Miloševića (40) domaća je publika upoznala zahvaljujući liku Andrije iz humoristične srpske serije ‘Andrija i Anđelka’.

Crnogorac s beogradskom adresom mnoge je zadnjih mjeseci iznenadio novom linijom, a otkrio je kako je u manje od godinu dana izgubio čak 20 kilograma, piše 24 sata.hr.

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića 7

– Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer – otkrio je Milošević ‘tajnu’ vitke linije. Glumac nije bio, kako tvrdi, na nikakvoj strogoj dijeti.

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića 8

– Još se navikavam, da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo k sebi – našalio se Andrija koji priznaje da ponekad ‘poklekne’ na slatkiše.

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića 9

Podijeli objavu