Podijeli objavu

Luksuzni Mercedes E klase zagrebačkih registarskih oznaka, vrijedan barem 50 tisuća eura i u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car šibenskog tajkuna Josipa Stojanovića Jollyja, čiji dnevni najam stoji najmanje 1250 kuna, već dulje vrijeme stoji parkiran u dvorištu obiteljske kuće ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac u Vinkovcima, prenose Vijesti.hr.

Suradnici ministrice Žalac tvrde da automobil nije u vlasništvu obitelji Žalac, a nisu su ga unajmili. Nitko od sugovornika s kojima su razgovarali ne želi reći čiji je i vozi li ga suprug Mario Žalac, kako tvrde susjedi.

O svemu se očitovala i ministrica prije sjednice Sabora:

“Auto je od mojih roditelja i zato uopće ne razumijem zašto se digla tolika prašina oko toga. U mom dvorištu je zato što je moj brat dovezao svoj auto kod mame i ona ga nema ga gdje parkirati. Roditelji su ga kupili prije dva mjeseca. On je rentan kroz ugovor u najmu, a vjerojatno će ga kupiti. Kada ja budem kupila novi auto, o tome ću obavijestiti sve na vrijeme i prijaviti u svojoj imovinskoj kartici”, kazala je Žalac.

Na kraju je kazala kako će ipak morati pitati roditelje hoće li automobil kupiti.

Na pitanje novinara u kakvoj ste vezi s gospodinom Josipom Stojanovićem Jollyjemkazala je kako ga poznaje i da će ga poznavati do kraja života. Nakon toga više nije htjela odgovarati na novinarska pitanja.

Podijeli objavu