Podijeli objavu

Kada je netom prije dodjele ovogodišnjih Oscara otkriveno da je Lady Gaga prekinula zaruke sa svojim partnerom Christianom Carinom, javnost je bila uvjerena kako je ‘glavni krivac’ za to njezin filmski partner Bradley Cooper, s kojim je snimila film ‘Zvijezda je rođena’. No, čini se da je istina sasvim drugačija, i da Lady Gaga doista ima novog dečka i to iz glumačkih krugova.

Otkako je prekinula zaruke sa Christianom Carinom, jedina osoba uz koju se povezivalo ime Lady Gage bilo je ono njezinog filmskog kolege Bradleyja Coopera. Javnost je bila uvjerena kako su oni kemiju s filmskih platna preselili u stvarni život, no, na kraju se ipak čini da je sve to bio samo marketinški trik.

No, 32-godišnja Lady Gaga čini se nije dugo bila sama. Kako donose američki mediji, posebice Us Weekly, pjevačica i glumica u posljednje se vrijeme sve češće može vidjeti u društvu 16 godina starijeg glumca Jeremyja Rennera i njegove šestogodišnje kćerkice Ave.

Izvor blizak Gagi rekao je za časopis kako ne vjeruje da su njih dvoje već par, no da su doista bliski prijatelji, to ne može poreći. Inače, Lady Gaga u posljednje je vrijeme nekoliko puta osjetila potrebu da demantira neke laži plasirane oko nje i to putem društvenih mreža.

Tako je prvo odbacila navode kako je trudna, rekavši kako je ‘jedina prinova koju trenutno očekuje novi album’, a slično je reagirala i na glasine o njezinoj navodnoj vezi s Bradleyjem Cooperom.

‘Ljudi su vidjeli ljubavi emocije, i pogodite što, to smo i željeli da vidite. Pa ovo je ljubavna pjesma, film ‘Zvijezda je rođena’ je ljubavni. Ja sam umjetnik i, očito sam napravila dobar posao. Prevarila sam vas!’

Podijeli objavu