Podijeli objavu

Stravično ubojstvo starijeg bračnog para u mjestu Šumatac kod Velike Kladuše potreslo je stanovnike ovog dijela Bosne i Hercegovine koji se naslanja na Karlovačku županiju.

Po pisanju tamošnjih medija, ubijeni su supružnici Salko i Fatima Đogić, a saznaju se i okolnosti zločina. Naime, iako su prve informacije iz policije glasile da je ovaj bračni par ubijen protekle noći, istražitelji su dodatnim istragama utvrdili da su likvidirani u noći s četvrtka na petak, ali da nitko o tome ništa nije znao do danas.

a ubojstvo bračnog para saznalo se kada je, kako piše portal Klix.ba, sestra ubijene Fatime Salkić nazvala policiju i rekla da joj se sestra ne javlja dva dana.

Prema izjavama mještana nesretni bračni par ubijen je drškom od lopate te je izboden odvijačem. Neslužbeno se doznaje da je muškarac pronađen potpuno nag u jednoj sobi izboden oštrim predmetom na više mjesta, dok je žena pronađena mrtva u hodniku ispod stepeništa. U vezu s ovim događajem dovode se tri maloljetne osobe, od kojih su dva 16-godinjaka uhićena. Treći suučesnik je u bijegu, piše Klix.ba.

 

Podijeli objavu