Podijeli objavu

Policija je objavila njegov službeni opis: visok je 1,85 metara, ćelav je i ima gustu dugu bradu

Njemačka policija upozorava da je 31-godišnji Daniel Vojnovic, podrijetlom iz Srbije, koji je pobjegao prošlog tjedna svojim čuvarima kroz prozor dok je bio u posjetu svojim roditeljima u gradu Bad Salzuflenu, opasan, nepredvidljiv te je u bijegu, piše Owl24.de. 

U njemačkim medijima navodi se kako su Vojnoviću dijagnosticirali disocijalni poremećaj ličnosti te da je rekao terapeutu kako planira ubiti više ljudi i nakon toga se vratiti u zatvor, međutim zatvor JVA Werl tvrdi da nije istina kako Daniel ima “listu za odstrel” i da u tom slučaju ne bi nikako mogao izaći iz zatvora.

Pobjegao kroz prozor

Vojnovic je pobjegao prošlog tjedna kad je bio u posjetu svojim roditeljima u gradu Bad Salzuflenu. Bio je u zatvoru zbog nanošenja teških ozljeda glave i odlužio je veći dio svoje kazne od tri godine i osam mjeseci pa je dobio dopuštenje da ode kući.

Tijekom posjeta pobjegao je svojim čuvarima kroz prozor i odvezao se u Opel Zafiri svojih roditelja. Iako su čuvari odmah krenuli za njim, nisu ga uspjeli uhvatiti.

Policija je objavila njegov službeni opis: visok je 1,85 metara, ima ćelavu glavu i nosi gustu dugu bradu. Kako navode, u trenutku bijega nosio je plave traperice, svijetle cipele i smeđu kožnatu jaknu, a pobjegao je u srebrnoj Opel Zafiri njemačkih registracijskih oznaka LIP-NV 102.

 

Podijeli objavu