Podijeli objavu

Ministrica Gabrijela Žalac danas je prilikom ulaska u Banske dvore opet od strane novinara upitana je li je strah za poziciju u Vladi. “Mene ničega nije strah”, odgovorila je jutros na pitanje novinara

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa danas će razgovarati o slučaju Mercedesa u dvorištu Gabrijele Žalac.

Jesu li ministrici Gabrijeli Žalac odbrojani dani u Vladi? 'Mene vam ničega nije strah' 1

– Vezano za osobni automobil marke Mercedes E klase koji je viđen u dvorištu obiteljske kuće ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac u Vinkovcima koji je, prema medijskim natpisima, u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car u vlasništvu g. Josipa Stojanovića Jollyja, a prema izjavi ministrice koriste ga njeni roditelji na temelju ugovora o najmu, ovim putem obavještavamo Vas da će Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa razmotriti ima li u objavljenim informacijama elemenata koji upućuju na moguću povredu Zakona o sprječavanju sukoba interesa ili načela obnašanja javnih dužnosti na radnom sastanku koji će se održati početkom sljedećeg tjedna s obzirom da je većina članova Povjerenstva trenutno službeno odsutna”, odgovorili su prošloga tjedna za N1 iz Povjerenstva.

Ministrica Gabrijela Žalac danas je prilikom ulaska u Banske dvore opet od strane novinara upitana je li je strah za poziciju u Vladi.

– Mene ničega nije strah, odgovorila je.

Podijeli objavu