Podijeli objavu

Podsjetimo, izbornik BiH zbog problema s tankim crijevom u studenom prošle godine završio je u bolnici, da bi u nekoliko tjedana bio dva puta operiran.

Proslavljeni hrvatski nogometaš, a danas izbornik Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki mora i na treću operaciju, potvrdio je to za 24 sata.

Robert Prosinečki mora na treću operaciju: Nema razloga za dramu, ali moram na to otići 1

– Trebao bih na operaciju za nekoliko dana, a moram odlučiti gdje će me operirati, u Zagrebu ili Sarajevu. Nema razloga za dramu, sad me čeka jedan rutinski zahvat na koji moram otići – rekao Prosinečki.

Podsjetimo, izbornik BiH zbog problema s tankim crijevom u studenom prošle godine završio je u bolnici, da bi u nekoliko tjedana bio dva puta operiran.

– Sad je sa zdravljem sve u redu, baš se dobro osjećam. Ti problemi su iza mene, ali na ovaj zahvat moram otići, rekao je Prosinečki.

Za 24 sata on je prokomentirao zadnju utakmicu Bosne i Hercegovine, koja je na zeničkom stadionu Bilino polje odigrala 2 : 2 protiv Grčke.

– Odigrali smo briljantno poluvrijeme, trebali smo voditi tri-četiri razlike, a na kraju smo uzeli samo bod, rekao nam je Prosinečki.

Robert Prosinečki mora na treću operaciju: Nema razloga za dramu, ali moram na to otići 2

Izbornik BiH smatra da jedan od njegovih najvažnijih igrača Miralem Pjanić nije zaslužio crveni karto, koji je dobio u utakmici s Grcima, a upravo to je, napominje, bila situacija koja je gostujuću momčad vratila u utakmicu. Prije nego je dobio crveni, Pjanić je stigao poentirati za BiH.

– Šteta za Pjanketa, kakav je samo gol majstor zabio, bio je to briljantan slobodnjak, odigrao je maestralnu utakmicu do isključenja, rekao je Prosinečki.

 

Podijeli objavu