Podijeli objavu

Profesorica se očitovala na svojem Facebook profilu vezano za optužbe i najavila da će ići pravnim putem do kraja

Sarajevski list Dnevni avaz objavio je u utorak golu fotografiju profesorice bosanskog jezika Berine Fatić za koju tvrde da je fotografirana u učionici Mješovite srednje škole “Nordbat 2″u srednjobosanskome gradiću Varešu, te objavljena na društvenim mrežama, no o događaju se još nitko iz škole službeno nije oglasio.

Čeka se službeno očitovanje

Kako tvrdi Dnevni avaz, za sada je poznato da je profesorica razmjenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a taj ih je postavio na Facebook, Instagram te ostale društvene mreže.  U tekstu objavljenom u utorak novinari Avaza pišu da su potvrdu o foto-sessionu pokušali dobiti od same profesorice, ali ni ona ni ravnatelj škole u kojoj radi nisu odgovarali na telefonske pozive.

Građani Vareša, gradića udaljenog 30-tak kilometara od Sarajeva, šokirani su, a javnost i stručnjaci nemalo se čude što se o događaju još nitko iz škole nije službeno očitovao.

‘Netko će masno platiti’

Profesorica se očitovala na svojem Facebook profilu vezano za optužbe.

“Ovog puta ću ići pravnim putem do kraja – i pronaći, te JAVNO OBJAVITI izvore ovih “dezinformacija”! Pa kad saznamo istinu – svako će morati lizati ono što je pljuvao…  😉 A neistine tipa pritužbe roditelja (upravo sam razgovarala s direktorom moje škole – nikad nijedne nije bilo), ili učenika – koji su me prije mjesec kandidirali za najbolju profesoricu u državi, te preuzimanje mojih fotografija bez moje dozvole – neko će “masno” platiti…”, napisala je na svojem Facebook profilu.

Podijeli objavu

Odgovori