Podijeli objavu

Još jedan snimak teške prometne nesreće koja se jučer dogodila na dionici puta Kraljevo-Preljina prilikom čega je poginuo Kraljevčanin Ilija M. (53) dok su teško povrijeđene njegova supruga Gordana (49), kćer Ivana (21) i još jedan bračni par koji je bio s njima u automobilu, isplivao je u javnost.

U tom trenutku iz suprotnog smjera je nailazio kamion, a Kraljevčanin koji po svemu sudeći nije imao prostora da se vrati u svoju traku, direktno je udario u kamion.

Poginuo na licu mjesta: Preticao traktor, pa se direktno zabio u kamion (VIDEO) 1

Prema posljednjim informacijama, muškarac iz “hyundaija” zadobio je serijski prelom rebara i kontuziju pluća, dok će njegova supruga S. L. biti upućena u Hitni centar zbog teške povrede oka i frakture lica. Stanje svih povrijeđenih je za sada stabilno, ali se prati i oni su životno ugroženi.

Na licu mjesta mogle su se videti užasne scene – prednji dio putničkog automobila smrskan do neprepoznatljivosti, a dijelovi automobila razletjeli su se po cijelom putu, navodi Fokus.ba. Na kamionu novopazarskih registracija su bila uočljiva oštećenja prednjeg lijevog dijela kojim je udario u “hyundai”.

Podijeli objavu

Odgovori