Podijeli objavu

Vruć doček Orlovima u Višnjiku

Oko 7000 navijača na Višnjiku disalo je i nosilo hrvatske rukometaše do pobjede nad Srbijom 27-23 (17-11), u dvoboju 4. kola skupine 2 kvalifikacija za EP, čime su sa sedam bodova osigurali plasman na Europsko prvenstvo.

Kao i što se očekivalo zbog svega što se dogodilo između Hrvata i Srba na ovim našim napaćenim hrvatskim prostorima, rukometaši Srbije dočekani su zvižducima u Zadru. Srpski tabloid Kurir u svom senzacionalističkom stilu izvještava o “žestokim provokacijama Hrvata”…

“Domaći navijači, koji su ispunili tribine, napravili su vruć doček ‘orlovima’. Osim što je 7.000 navijača zviždalo srpskoj himni “Bože pravde”, s tribina se orlilo: “Vukovar, Vukovar” i “Srbijo znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj”, navodi Kurir.

Informer također javlja u zviždanju na srpsku himnu i u svom tekstu prilaže i video tog trenutka uoči samog početka dvoboja.

“Srbiju je dočekalo 7000 navijača koji su izviždali srpsku himnu ‘Bože pravde’, što je zasmetalo pojedinim medijima u susjedstvu. Ali samo iz razloga što navijači Kauboja, prema tim medijima, nisu iskoristili trenutak da pokažu da su bolji od srpskih”, stoji u pisanju Informera.

Vrijedi spomenuti kako je hrvatska himna također bila izviždana u Beogradu u prvoj utakmici između Srbije i Hrvatske prije 4 dana (25-25).

Podijeli objavu