Podijeli objavu

Tisuće britanskih partijanera željnih droge, alkohola i prostitutki jure na Sunčanu plažu, počinje tekst o novoj razvratnoj meki koji su ju otkrili zloglasni britanski turisti.

Slančev brjag (Sunčana plaža) nalazi se na obali Crnog mora, a već je sada poznat po živahnom noćnom životu i zabavnim sadržajima na vodi. Više od 281 tisuće Britanaca 2017. je godine posjetilo Bugarsku, s tim da je većina njih otišla upravo na Sunčanu plažu. A čini se da će ih biti sve više, piše Sun koji najavljuje da bi to moglo postati najpopularnije partijanersko odredište koje će tako zamijeniiti Magaluf na Mallorci pa i naše Zrće.

Pivo niti devet kuna

A razloga zašto bi bugarsko ljetovalište ubrzo moglo postati prijestolnica britanskog razvrata je više.

Britanci koji su kao sezonci radili u rekli su kako su tamo gledali nevjerojatne stvari – masovnu golotinju, tučnjave na javnim površinama i niz drugih ekscese pod utjecajem alkohola. A argument s kojim se ni Španjolska ni Zrće ne mogu nositi su i cijene pola litre piva košta manje od jedne funte (8,58 kuna), a par može večerati i popiti bocu vina za 20 funti (171,48 kuna).

‘Jedne minute plešete, druge su svi goli’

“Vidio sam ljude kako spavaju u klubovima i na raznim čudnim mjestima, vidio sam i kako lome noge, izvrću gležnjeve ili porežu stopala staklom jer cijelo vrijeme šetaju ulicama bosi. Oni ovdje mogu plesati goli pa se zna događati da onda takvi pijani padaju sa šanka i stolova što jest čudno, ali je uobičajeno za klub u kojem sam ja radio. Pa slogan je čak bio – ‘jedini bar gdje možeš plesati gol na šanku’.  Jedne minute normalno plešete u klubu, a druge vidite da su muškarci i žene potpuno goli.”, opisao je za Sun 23-godišnji John Walington koji sezonski radi na Sunčanoj plaži.

Klubovi, kockarnice i legalna prostitucija

Drugi važan moment je da je čitava Sunčana plaža sagrađena namjenski. Prepun je noćnih klubova, kockarnica, restorana i kafića, koji su raspoređeni po glavnoj ulici mjesta, a klubovi posjetiteljima nude tulume s pjenom i bojama te cjelonoćne rave zabave.

Kao dodatna ponuda, u mjesto su se ove godine sjatile prostituke. Prostitucija je u Bugarskoj legalna, jedino nisu dopušteni organizirani oblici poput bordela i svodništvo. No većina prostitutki ima ‘zaštitnike’ pa je britansko minisatrvo vanjskih poslova upozorilo svoje državljane koji planiraju na razvratni odmor u Bugarsku.

“Zaprimili smo brojne dopise o pljačkama i fizičkim napadima na britanske državljane koje su izvele prostitutke i njihovi čuvari”, stoji u upozorenju. “Zaobiđite parkirališta, plaže i loše osvijetljenih mjesta. Turisti su se često našli na udaru striptiz klubova koji su im izdavali prevelike račune i prijetili nasiljem ako ih ne podmire,”, upozoravaju.

 

Podijeli objavu