Podijeli objavu

Spajanje parova ponekad se čini slučajnim pogotkom, ali uglavnom iza toga stoji puno više. Naime, kako bi se prepoznalo da dvije osobe imaju nešto zajedničko te da vrijedi spojiti ih, treba imati puno razumijevanja osjećaja. To često imaju ova četiri znaka zodijaka…

Bik

Bik je i kod vlastitog odabira partnera pokazao da ima dobar osjećaj za to tko će se s kim slagati – i zbog toga trebaju profitirati i drugi. Ako tražiš nekoga tko je spreman za čvrstu i ozbiljnu vezu, onda pitaj svog „Bika od povjerenja“. On točno zna o čemu govoriš i sigurno će ti pomoći pronaći partnera kakvog želiš.

 Djevica 

Djevice imaju sjajne kvalitete za spajanje parova. To je prvenstveno zbog njihovog analitičkog načina razmišljanja. Osim toga, njihov planet Merkur zaslužan je za dobru komunikaciju – dakle, Djevica će uvijek imati puno poznatih „na popisu“ s kojima te može upoznati.

Vaga 

Osobama rođenima u znaku Vage stalo je da se svi u njihovoj okolini osjećaju sretno i zadovoljno. Zbog toga žele za svoje prijatelje „bolje polovice“ koje će biti idealne. Vagin planet – Venera – dodaje još k tome i porciju romantike.

Ribe

Nažalost, u stvarima ljubavi Ribe nisu baš uvijek sretne ruke – za sebe. Neptun, njihov planet, daje im sjajnu intuiciju kad je riječ o ljubavnim životima drugih osoba, prenosi Miss7.hr. Ne znaš (još) tko ti najbolje odgovara? Onda pitaj Ribu!

Podijeli objavu