Podijeli objavu

Zbog ubojstva kćeri i nećakinje s kojom ima sina, 39-godišnjem Abdoolu Zamanu prijeti smrtna kazna

Abdool Zaman (39), otac iz Virginije u SAD-u, optužen je za ubojstvo prvog stupnja svoje kćeri i nećakinje. Kako piše Daily Mail, Zaman je prvobitno bio optužen za ubojstvo drugog stupnja svoje kćeri Vanesse Zaman (18) i njegove nećakinje Leone Samlall (18) koja mu je rodila sina. Podizanjem težine optužnice, Aboolu sad prijeti smrtna kazna.

UBIO KĆER (18) I NEĆAKINJU (18) KOJOJ JE NAPRAVIO SINA: Jedna drugoj su pokušavale pomoći u bijegu, ali ih je uspio dohvatiti 1

Karina Bolster

@KarinaNBC12

ICYMI: Abdool Zaman, the man accused of shooting two teens in Highland Springs back in December, was brought back to Virginia last night. The jail website says he faces two counts of second degree murder. #RVAnews #RVA #NBC12

Pogledajte druge tweetove korisnika/ce Karina Bolster

Abdool je, prema istražiteljima, 13. prosinca prošle godine otvorio vatru na djevojke dok su hodale u blizini Oakmeade Apartments u Highland Springsu. Prema riječima Vanessine majka, Saveete Barnes, njezina kći je željela obnoviti odnos sa svojim otuđenim ocem iako ju je upozorila da nije ‘dobra osoba’. “Njezin je biološki otac nije bio dio njezina života većinu vremena. Vanessa je oduvijek željela njegovu ljubav i da bude dio njezina života”, tvrdi Barnes.

Kad je navršila 18 godina, Vanessa je stupila u kontakt s ocem, usprkos bezbrojnim upozorenjima majke da on nije dobra osoba. Otišla je te se čak i uselila kod njega. Majci je poručila: “Mama, dat ću ti 18 godina mog života. Tati želim dati sljedećih 18”. “Očito mu je dala svoj cijeli život”, komentirala je nesretna Barnes.

Željela je pomoći Leoni

Nedugo nakon useljenja, Vanessa je vidjela da joj tata zlostavlja ženu za koju je mislila da je njegova djevojka i majka njegova sina. Međutim, Vanessa je kasnije otkrila da je zlostavljana žena, Leona, zapravo Abdoolova nećakinja koja je prije dvije godine nestala iz kuće vlastite majke.

Vanessa je tada pokušala pomoći svojoj sestrični da pobjegne i vrati se natrag u majčin dom. No, u tome nije uspjela, jer ih je Abdool obje ubio.

Podijeli objavu